Intuitiv målning – mindfulness kurs i ateljé CREVIA

IMG_3374

Intuitiv målning – mindfulness

Lördagen den 1/4 kl 10-14 har du möjligheten att påbörja en magisk resa inom och med dig själv genom att prova på intuitiv målning. Unna dig att göra något för dig själv och att vara närvarande HÄR & NU! Att måla hjälper oss att vara närvarande i nuet, mindfulness. Att måla utan krav stärker självkänslan, ökar ditt kreativa sinne, ger dig energi och återhämtning.

ALLA KAN MÅLA!

VI HAR DEN KUNSKAP SOM BEHÖVS INOM OSS!

VI BEHÖVER BARA LOCKA FRAM DEN!

 

Låt din nyfikenhet och lekfullhet vägleda dig att måla. Lek med färg, form och struktur….se vad som händer och låt det som vill komma fram få komma fram på din duk. Måla helt utan krav! Lyssna inåt dig själv och följ med i det som vill hända! Du skapar ditt liv och din konst på ditt eget unika sätt! Du är din egen livskonstnär!

 

Kom och njut av din egen kreativa förmåga!

En Kurs för dig som är nyfiken på dig själv, vill hitta ditt egna uttrycksätt och öka medveten närvaro i vardagen! Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna, du som målar mycket eller du som aldrig har målat!

 

Investering: 650 kr. Allt material ingår (målarduk + färg) samt lunchsmörgås, kaka och kaffe/te. OBS! Kolla med din arbetsgivare om du kan använda ditt friskvårdsbidrag på kursavgiften som är 550kr Materialkostnad 100kr är ej avdragsgill! Du kan gå kursen så många gånger du vill! Du får handledning utifrån var du är i din skaparprocess! Går du flera gånger får du 100 kr i avdrag på kursavgiften, du betalar då 550 kr. Betalning: sker via swish eller bankgiro efter att du fått bekräftelse att du har en plats.

Tänk på att ha kläder du kan måla i eller ta med någon skyddsrock

Plats: Ateljé CREVIA i Läckeby, Läckebyvägen 21

Anmälan: Ulrica 073/903 64 55 eller mail ulrica@crevia.se
OBS! Max 7 personer! Anmälan är bindande! Meddela ev allergier vid anmälan.

 

Ulrica Vedin som håller i kursen är antistresscoach med inriktning skapande aktivitet, Vedic art lärare och arbetsterapeut.

Varukorg