Kulturevent i Läckeby

Kulturevenemang i Läckeby- kvinnor kan!

Jag har blivit tillfrågad att måla live på ett kulturevenemang i Läckeby den 20-21april vilket jag självklart tackade JA till. Det är en kulturhelg där bygden vill lyfta fram oss kvinnor, våra styrkor och förmågor. Det känns så fint!

Under helgen kommer jag finnas på plats lördagen den 20/4 och ställa ut min konst och måla live för den som vill komma och se hur jag tar mig an min målarprocess. Jag målar intuitivt vilket innebär att jag börjar min målning utan att ha en plan för vad det ska bli. Det är mina känslor som vägleder mig in i processen och sedan är det former som vill komma fram i stunden som hjälper mig att ta mig vidare i målningen. Det är en lika spännande upplevelse för mig varje gång. Varje målning har sin egen unika resa och process. Det är ljuvligt!

Kom och ta del av vad vi kvinnor kan!
Evenemanget är gratis!

Varmt välkommen!

Varukorg