Måla & Yoga retreat- en dröm för alla kreativa själar!

Tänk att en av mina drömmar denna sommar ska gå i uppfyllelse!
När jag var på yoga retreat i Indien så önskade jag av hela mitt hjärta att jag skulle få vara med och hålla i ett yoga och måla retreat och NU händer det. Ett samarbete med härligaste Linda Voltaire från Yoga With a Silver Lining gör det möjligt!

Denna retreat vill du inte missa! Tänk dig att börja morgonen med yoga och komma i kontakt med dig själv för att sedan skapa fritt med färger och former kravlöst från ditt hjärta. Det är ljuvligt!

YOGA & INTUITIV MÅLERIHELG på Vackra Öland – 7-9 Juli !

Ett drömretreat för alla kreativa själar!

Dagar där vi ger fullt utrymme för vår intuition & kreativitet. Vi landar i Öländska paradiset på Norra Öland. En plats långt ifrån stress och vardagens bestyr. En plats där vi låter den lugna men lätta Öländska energin omfamnar oss. Här släpper vi taget om tid, to dos & planer och landar istället i det härliga flödet!

Vi börjar och avslutar dagarna på yogamattan med utsikt över den blomstrande Öländska landsbygden.

Härefter ger vi plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Vi njuter av de vackra omgivningarna, havets brus och skämmer bort oss med härlig vegetarisk mat, lagad på lokala råvaror. Vi sover gott i våra små mysiga stugor endast ett stenkast från stranden.

Välgörande dagar för kropp, sinne & själ där vi tillåter oss själva att vara här och nu. Vi yogar, vi skapar, vi njuter!

Inga förkunskaper krävs varken från Yoga eller Intuitivt Måleri.

Vi som håller i dessa dagar är Linda Voltaire – Yogalärare och grundare av Yoga with a Silver Lining och Ulrica Vedin – Vedic Art lärare, Mindfulness-instruktör och Livskonstnär.

Vi ser så fram emot att träffa dig på Solen & Vindarnas Ö i Juli!


Datum & din investering:
Torsdag eftermiddag 7/9 – Lördag eftermiddag 9/9: 5 500 kr

Vid mån av plats går det bra att även komma fredag förmiddag (4 000 kr)

Bokning sker via Boka Direkt/yogawithasilverlining eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com

Retreat på Öland:

Varukorg