Min kreativa sommar – en reflektion kring sommaren!

En sommar med både regn och sol men i mitt hjärta mest sol, glädje, skaparglädje och utveckling! Jag har jobbat mycket med mitt eget mindset i sommar. Att rikta mitt fokus på det som är viktigast. Det ger mig klarhet & tydlighet som underlättar min process och trovädighet och det ger resultat! Har stärkt min tro på mig själv och mitt entreprenörskap. Har utvecklats både i konsten & livet både i mötet med mig själv och mötet med andra människor. Har sått några nya frön, tagit risker och vågat utmana mig. Har njutit & tvivlat! Har skrattat & gråtit! Livet är en berg och dalbana för oss alla! 

Det har varit en sommar där jag kombinerat semester med att jobba vilket har varit bra för att kunna vara flexibel utifrån väder. Är det semester eller jobb väder idag? Det är dock svårt att känna sig helt ledig. Alltid något som jag vill/borde göra… men Att följa min egen rytm gav mig en längtan efter att alltid få ha det så. Att inte följa andras rytm. Att få bestämma själv! Att vara fri! Det har kommit tankar om att jag pressar mig lite för hårt ,då jag har två jobb, och en undran om det är värt det? Men svaret i mitt hjärta är JA. Min vision och min önskan är ju att få fortsätta att sprida min kärlek till färg och att måla ut i världen, till dig!

Denna sommar har jag tillbringat många många timmar i min trädgård. Att hålla på i trädgården ger mig närvaro, grundar mig och stärker min kropp. Trädgårdsarbetet får igång mig och gör att jag känner mig mer levande. Det ger mig inspiration till mitt måleri och kreativa skapande. Blommorna ger mig glädje, färggodis och skönhet att njuta av. Hjälper mig att ta paus, stanna upp och njuta!

Att ha utställning i Stockholm var fantastiskt på så många sätt! Detta vill jag verkligen göra mer av! Vilket underbart härligt målarflöde jag fick inför utställningen. Jag målade och målade. Han knappt vakna förrän jag ville ut i ateljén och måla! Att måla mycket gör att jag mår bra! Det är så tydligt. Är så tacksam och peppad efter all fin respons både på sociala medier och av besökare på utställningen. Så fina möten och samtal om konsten och livet. Kände mig trygg och stolt över det jag gör och mitt sätt! Jag VÅGAR vara jag! Jag följer mitt hjärta och är mig trogen! Känner mig trygg när jag får frågor och feedback.

Jag får för jag vill!

Å vilket underbart lyckat Yoga och måla retreat i samarbete med finaste Linda Voltaire från Yoga with a Silver Lining det blev i början av sommaren. Yoga och måla är en riktigt bra kombo. Vilken energi och kraft en sådan helg ger på djupet för både kropp och själ. En riktig ta hand om sig boost med extra allt! Jag säger det igen Yoga och måla är en riktigt bra kombo.

Sist men inte minst vill jag nämna alla underbara kurser i intuitivt måleri som jag haft hemma i min egen skaparoas och atelje i sommar. Kurser med skaparglädje och retreatkänsla deluxe. Känns så bra! Så fint att få vara med om andras kreativa processer i både livet och i måleriet. Att se hur andra blommar ut då de får en trygg och inspirerande miljö att växa i. Alla kan måla! JA så är det! Har du en längtan och lust så kan DU! Är du nyfiken på mina kurser kan du kolla in vad hösten bjuder på.

Varukorg