Mindful art i ateljé CREVIA i Läckey

 

Mindful Art!

Väck din skaparlust till liv!

Öka ditt kreativa självförtroende!

Att skapa gör att vi kommer i kontakt med oss själva; våra tankar och känslor och vår kropp. En skapande meditationsform då processen är i fokus och viktigare än resultatet. Ett kravlöst sätt att komma i kontakt med din egna kreativa förmåga.

Mindful Art är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri!

Att måla får oss att stanna upp i nuet. Att måla är att vara naturligt mindful. I mindfulness riktar vi vår uppmärksamhet på våra tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser och vårt andetag utan att värdera och döma med ett barns nyfikenhet. Att vara i varje ögonblick i måleriet hjälper oss att njuta av processen mer än att fokusera på resultatet. Vi blir mer fria i vårt måleri. Att öva mindfulness i vår kreativa process hjälper oss att bli fria från vår kritiska inre röst. Att ha en kärleksfull och vänlig inställning till oss själva i vår skaparprocess gör att vi blommar ut och njuter mer av vårt måleri och av livet.

Välkommen söndagen den 24 mars kl. 13.30-17.00 för att prova Mindful Art i ateljé CREVIA i Läckeby, Läckebyvägen 21. Kostnad 650kr. Tänk på att ha kläder du kan måla i eller ta med någon skyddsrock!

Anmälan och betalning: Anmäl till Ulrica 073/903 64 55 eller mail ulrica@crevia.se
OBS! Max 7 personer! Meddela ev allergier vid anmälan. Anmälan är bindande! Du betalar 350 kr vid anmälan (Swisha 350 kr till 073/903 64 55 när du fått bekräftelse om att du har en plats) och resten betalas vid kurstillfället. Anmälningsavgiften 350 kr återfås ej vid förhinder att delta! OBS! Kolla med din arbetsgivare om du kan använda ditt friskvårdsbidrag på kursavgiften som är 550kr Materialkostnad 100kr är ej avdragsgill!

 

Vi kommer gå igenom grunderna i mindfulness. Du kommer få öva mindfulness och sedan gå in fritt i ditt måleri. Du anpassar dagen efter dina egna behov i ett flöde av meditation och måleri. En fin möjlighet att lyssna inåt och hitta din skaparkraft.

Ulrica Vedin som håller i kursen är Vedic art lärare, mindfulness instruktör, antistresscoach med inriktning skapande aktivitet, och Leg. arbetsterapeut.

 

Varukorg