Om att starta en webbutik! Konst – målarkurser – kreativ coachning!

Det här med att utvecklas och göra det man drömmer om är ju helt fantastiskt!
Det händer så mycket just nu både inom mig och i livet.

Jag tänker tillbaka på när jag tog beslutet att satsa mer på det som betyder mycket för mig: att nå ut med min konst, mina målar kurser och att sprida inspiration till mer kreativitet och den hälsoeffekt det har på oss.
Det var i våras då jag nämnde för min man att oj vad målningar jag har som skulle behöva hitta nya hem där de kan sprida glädje och kärlek som jag började fundera på möjligheter att nå ut till fler.

En webbutik slog det mig? Men hur ska det gå till och klarar jag verkligen det? Tusen frågor och den kända inre kritikern som bor i de flesta av oss sa att det kommer aldrig gå! Men just då i den stunden kändes det som en bra idé och när jag väl uttryckt detta högt så dök en kurs i starta din E-handel upp i Instagrams flöde och jag hoppade på den.

Sedan dess har det varit berg och dalbana i hur det hela känns och hur mina tankar irrar omkring. Jag är ju en känslomänniska och det har verkligen varit tydligt i denna process. Alla känslor och tankar från herregud hur svårt kan det vara och det här känns ju helrätt och superkul – till det kommer aldrig att gå och vem tror jag att jag är???!!!

Men nu när det börjar närma sig lansering den 3/12 så vet jag att oavsett VAD som händer så har jag iallafall VÅGAT!
VÅGAT följa min dröm!
Man brukar ju säga att vi sällan ångrar det vi gjort utan troligen mer det vi inte gjort ……så nu kör vi!

Idag blev loggan helt klar. Jag förvandlade om den fyrkantiga till rund då jag känner mig mer rund i form och sinne! Det känns så viktigt att allt, alla små detaljer känns rätt!

Unicode listar årets mest populära emojis - Swedroid

Varukorg