Yoga och Intuitiv målerihelg på vackra Öland

Varmt välkommen till dagar tillsammans med oss där vi låter kreativiteten flöda!

Vi landar i vårt Öländska lilla paradis på Norra Öland. En plats långt i från stress och vardagens bestyr. En plats där vi låter den lugna & kreativa Öländska energin omfamnar oss. Här släpper vi taget om stress och vardagens bestyr och vänder fokus inåt för att ge fullt utrymme för intuitionen och det härliga flödet.

Vi börjar och avslutar dagarna på yogamattan med utsikt över den blomstrande Öländska landsbygden. Härefter ger vi plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet.

Vi njuter av de vackra omgivningarna, havets brus och skämmer bort oss med härlig vegetarisk mat, lagad på lokala råvaror. Vi sover gott i våra små men mysiga stugor endast ett stenkast från stranden.
Helt enkelt välgörande dagar för kropp, sinne & själ där vi tillåter oss själva att vara här och nu. Vi yogar, vi skapar och vi njuter!

Vi som håller i dessa härliga dagar är Linda Voltaire – Yogalärare och grundare av Yoga with a Silver Lining och Ulrica Vedin – Vedic Art lärare, Mindfulnessinstruktör och Livskonstnär.
Vi ser så fram emot att träffa just dig på Solen & Vindarnas Ö i Juli!

Linda & Ulrica

Datum & din investering:
Torsdag efter lunch – Lördag kväll: 5 500 kr
Fredag förmiddag – Lördag kväll: 4 000 kr (vid mån av plats)

För lite mer information se nedan!


HUR BOR VI?
Ni kommer bo hos oss på vårt mysiga sommarställe vid Sandbybadet i Löttorp med en av Ölands finaste ständer som granne.

Vi har två härliga enkelrum samt 3 stugor med 2-4 bäddar. Det finns gott om utrymme både utomhus, med två stora altaner, samt inomhus med ett mysigt vardagsrum med eldstad och matrum med en oförglömlig utsikt samt extra toalett och kök.

VAR YOGAR & MÅLAR VI?
Yoga gör vi vid Sandby Pensionat. Ett unikt litet ställe på den Öländska landsbygden med utsikt över den Öländska landsbygden och havet.

YOGA & MEDITATION
Under denna helg kommer du få det bästa av två världar: Den stärkande & energigivande Ashtangayogan och den lugna & helande Yinyogan. Två yogaformer som passar alla och vi anpassar passen efter just din erfarenhet och dina förutsättningar. Inga förkunskaper krävs. Vi kommer även utforska kropp & sinne i sittande meditationer men även shaking & dans.

INTUITIVT MÅLERI

Det intuitiva måleriet handlar om att släppa taget och följa flödet i stunden. Här och Nu. Att nyfiket utforska det som vill komma fram på målarduken och att låta känslorna vara vägvisare i målarprocessen. När vi vänder fokus inåt, släpper på prestation och krav att det ska bli på ett förutbestämt sätt – skapas magi. Att måla från sitt hjärta! Alla kan det! Intuitivt måleri är en form av skapande meditation. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att måla. Motivet måste inte föreställa något, det kan vara ett virrvarr av färger och former. Allt är tillåtet och har betydelse för nästa steg. Visst låter det underbart? Häng med på en spännande resa med dig själv i färgernas magiska värld. Under kursen kommer du få introduktion och individuell handledning till det intuitiva måleriet.

Du kan egentligen använda vilka konstnärsmaterial som helst i det intuitiva målandet. Här är förslag på vilket material som kan vara bra att ha med till kursen:

Akrylfärg, något att måla på (tex canvasduk, papper, tapet, kartong), något att måla med (tex pensel, spatel, svampar, roller, händerna mm). Det är även bra att du har med något att ha vatten i, en trasa, kanske någon penna, krita och kol.
Du kan förbeställa ett målarset med akrylfärger, målardukar, penslar som du får på plats. Det finns två olika målarset att välja på, ett lite enklare och ett lite lyxigare. Det kommer finnas ett mindre utbud av akrylfärg och målardukar som du kan köpa på plats. Du är även välkommen att besöka mig i min ateljé/konstnärsbutik i Läckeby innan kursstart för att få råd och köpa det du behöver inför kursen. Kontakta Ulrica om du är intresserad: 073/903 64 55, ulrica@crevia.se

Jag som håller i det intuitiva måleriet heter Ulrica Vedin från CREVIA design. Jag är Vedic art lärare, mindfulness instruktör och livskonstnär

ANMÄLAN & DIN INVESTERING
Torsdag Efter Lunch – Lördag Kväll: 5500 kr (torsdag yoga, introduktion till intuitivt måleri, middag)
Fredag Morgon – Lördag Kväll: 4000 kr

Hela beloppet betalas in vid anmälan. Anmälan är bindande. I priset ingår logi, mat, yoga & individuell målerivägledning av Ulrica. Transfer till och från Öland samt målariematerial ingår ej i priset. Kan beställas av Ulrica enligt ovan.

Boka din plats på BokaDirekt; https://www.bokadirekt.se/places/yoga-with-a-silver-lining-36470 eller via e-mail på info@travelwithasilverlining.com

Bor du i närheten, går det bra att endast vara med på yogan & måleridelen. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Varukorg