Yogadans & Intuitiv målning

dansa yoga måla

 

Yogadans & intuitiv målning
En kurs för dig som tycker om och är nyfiken på yoga, dansa och måla! Vi träffas vid 7 tillfällen på onsdagar mellan kl. 18.30 – 20.30 i ateljé CREVIA i Läckeby, med start 10 januari. Max 7 deltagare.

 

Kursdatum: 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2

Anmälan: mail ulrica@crevia.se eller sms 073/903 64 55. När du fått bekräftelse att du har en plats betalar du in en anmälningsavgift på 400 kr via swish 073/903 64 55. Anmälan är bindande då det finns så få platser. Anmälningsavgiften återfås ej vid förhinder att delta. Resterande 1150 kr betalas kontant eller med swish på plats vid första tillfället. Hör gärna med din arbetsgivare om du får använda ditt friskvårdsbidrag!

Kostnad: 1550kr för alla 7 tillfällen.

Allt material utom målarduk ingår. Målarduk köper du separat på plats utifrån önskad storlek att måla på för dagen, finns från 30 kr. Om du vill kan du fortsätta måla på en duk under alla tillfällen. Kaffe, te och choklad ingår.

Upplägg:
Vi startar i stillhet, landar in i oss själva för att sedan nyfiket undersöka kroppens längtan efter rörelse till musik. Yogadans utan krav, med frihet och tillit till att kroppen själv vet vad den behöver Här & Nu. Vid varje tillfälle fördjupar vi oss och låter oss inspireras av ett av de sju chakran som enligt den yogiska traditionen finns som energipunkter i vår kropp. När vi sedan är redo för att måla går vi till vår målarplats och målar från våra hjärtan på det sätt som vi själva önskar. Måla till dans eller i stillhet! Du väljer själv utifrån ditt behov. Lyssna in vad du behöver och längtar efter.

Kursledare: Ulrica Vedin är leg arbetsterapeut, Vedic Art lärare och antistress coach. Jag har erfarenheter av att leda medicinsk yoga, intuitiva målarkurser och andra skapande aktiviteter….men framför allt älskar jag att:

 

YOGA   DANSA   MÅLA

Varmt välkomna till en ljuvlig kurs där du får möjligheter att lyssna in dig själv och blomma ut!

Varukorg