Galleri utställning på Södermalm i Stockholm

Nu kan jag inte hålla mig längre………

Jag har blivit tillfrågad om att ställa ut min konst på ett galleri på söder i Stockholm i sommar. Den 21-23 juli kommer jag ställa ut min konst på Juste Galleri på Heleneborgsgatan 14 i Stockholm. Jag är så glad! Så glad över att få denna möjlighet att sprida min kärlek till färg….till det intuitiva måleriet….till dig! Nu i helgen påbörjar jag mina förberedelser. Jag har aldrig ställt ut själv på ett galleri så detta blir en ny erfarenhet för mig. Jag är lite av en person som gör saker intuitivt ….lite i stunden på känsla så detta med planering kräver lite extra av mig. Jag har en stark kreativ förmåga men jag har även när jag så väl behöver det en god förmåga att strukturera och planera men för att klara det behöver jag vara lite wild and crazy däremellan 🙂

Jag skulle bli så glad om du ville komma och hälsa på mig under dessa dagar! Självklart kommer jag med mer information om vernissage och öppentider när det närmar sig. Bäst är om du följer mig på Instagram eller Facebook för att få mer information.

Varukorg