Yoga & intuitivt måleri -retreat på vackra Öland

NU NÄRMAR DET SIG!
Det finns några platser kvar så ta chansen att få vara med om en fantastisk helg med den ljuvliga kombon av yoga & måla!
Yoga & Intuitivt MåleriHelg på Vackra Öland

Vi blev så inspirerade efter detta års retreat på Öland så nu blir det mer av denna underbara kombination! 
Dagar där vi släpper taget om prestation och måsten för att istället vända fokus inåt och fullt ut hänge oss åt vår inre skapandekraft, lekfullhet och det härliga flödet💫! Yoga och det intuitiva måleriet handlar båda om samma sak. Att släppa taget om intellektet för att istället vara i stunden. Här & Nu. Fullt ut ge plats för intuitionen. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken! 
VARMT VÄLKOMMEN till dagar i Yogans & Kreativitetens tecken tillsammans med oss💞!

🎨 Yoga & Intuitivt Målerihelg den 30 Juni – 2 Juli – Vackra Norra Öland

Vi börjar och avslutar dagarna på yogamattan med utsikt över den blomstrande Öländska landsbygden. 

Härefter ger vi plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Vi njuter av de vackra omgivningarna, havets brus och skämmer bort oss med härlig vegetarisk mat, lagad på lokala råvaror. Ni sover gott i våra små men mysiga stugor endast ett stenkast från stranden. 

Alla kan vara med på ovan evenemang oavsett erfarenhet. Vi möter dig där du är både på yogamattan och bakom målarduken. 
Vi som håller i dessa härliga dagar är Linda Voltaire – Yogalärare och grundare av Yoga with a Silver Lining och Ulrica Vedin  – Vedic Art lärare, Mindfulnessinstruktör och Livskonstnär från CREVIA design.

När: Fredag 30/6 (eftermiddag runt kl 15) – 2/7 (eftermiddag)

Din investering: 5 800 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & individuell målerivägledning av Ulrica. Transfer till och från Öland samt målariematerial ingår ej i priset. Kan beställas av Ulrica enligt nedan. En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet. Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Målerimaterial: Du kan egentligen använda vilka konstnärsmaterial som helst i det intuitiva målandet. Här är förslag på vilket material som kan vara bra att ha med till kursen:

Akrylfärg, något att måla på (tex canvasduk, papper, tapet, kartong), något att måla med (tex pensel, spatel, svampar, roller, händerna mm). Det är även bra att du har med något att ha vatten i, en trasa, kanske någon penna, krita och kol.

Du kan förbeställa ett målarset med akrylfärger, målardukar, penslar som du får på plats. Det finns två olika målarset att välja på, ett lite enklare och ett lite lyxigare. Det kommer finnas ett mindre utbud av akrylfärg och målardukar som du kan köpa på plats. Du är även välkommen att besöka mig i min ateljé/konstnärsbutik i Läckeby innan kursstart för att få råd och köpa det du behöver inför kursen. Kontakta Ulrica om du är intresserad: 073/903 64 55, ulrica@crevia.se

Bokning sker via Sker via Mindbody app eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com
Läs mer om Lindas yogaretreat och titta närmre på den fantastiska miljö som denna kurs kommer vara på HÄR

Vi önskar dig varmt välkommen att delta med oss under dessa magiska dagar!
Ulrica & Linda

Varukorg