Glädje & stolthet! CREVIAS webbutik är nu öppen!

Detta är platsen för dig som är intresserad av kreativitet, konst, hälsa och personlig utveckling.

Bästa kreativa vänner ♥️
Lördagen den 3/12 var en speciell dag! 
När jag vaknade igår på lanseringsdagen och kollade in mailen hade jag 7.50 fått min första beställning. Tre produkter var beställda!
Kan inte fatta det! Känns galet fantastiskt !!!!!
Skål för min webbutik! Jag klarade det! Är så glad och stolt över att jag vågade ta steget och satsa på min dröm!

När jag först började bygga webbbutiken såg jag mest det tekniska motståndet, men som min underbara son Daniel hjälpte mig att lösa upp. Under resans gång blev det mer och mer en fråga om att kreativt skapa och göra den till min! På mitt eget sätt! Det finns ju inga rätt och fel hur en webbutik ska se ut! Visst det måste vara tydligt vad som gäller och så men annars har man ju faktiskt en konstnärlig frihet! En frihet att skapa på sitt eget sätt! Och JA då blev det helt plötsligt helt underbart roligt! 

Ja det kommer vara mycket jobb att hålla webbutiken uppdaterad och lägga in nya produkter men Det känns så roligt! Att göra det för sin egen skull och för att man vill! Att följa sitt hjärta och göra det man mår bra av! Att jobba för sig själv!

Hoppas att jag har kunnat inspirera er att följa er dröm och att våga ta steget!
Jag tror på Er! Bara kör!
Om Du behöver mig i din process kan jag finnas för dig som Kreativ coach:

Jag får för Jag vill!
Du får för Du vill!

Varukorg