Var med och fira CREVIA webbutik

Det skulle verkligen glädja mig om du vill vara med mig och fira att jag har uppnått ett steg på väg mot min dröm att leva på min konst, att coacha och inspirera andra till ett mer kreativt liv.

Om jag ska beskriva denna process med 3 ord blir det:

VÅGA!

TILLIT!

ENVISHET!

Nej det har inte varit lätt!
J….. massa arbete och på gränsen till ångest vissa stunder!
Massa tvivel blandat med det måste gå tankar.
Vad har fått mig att klara det? Jo envishet, att våga och tillit till processen! Men också massa stöd från alla på sociala medier, min man Johan, mina goa vänner och kollegor Mönsterås, min kursledare och alla fantastiska kursdeltagare från starta din e-handel men framför allt min son DANIEL som varit min tekniker support och stjärna under alla dessa månader då vi helt byggt webbutiken själva.

Just nu finns inte tillräckligt med ord för vad jag känner!

Men stort tack alla ni som hjälpt mig i denna process på olika sätt!

Om jag kan så kan Du också!

Varukorg