Kan man ha Målar AW online?

Visst kan man ha Målar AW online!
Samla dina kompisar/kollegor, din favoritdryck så målar vi och pratar om livet!

JA varför inte testa detta lite annorlunda koncept tillsammans med dina kompisar eller kollegor? Avrunda dagen eller veckan som varit och ladda upp inför helgen med något gott att dricka och lite extra kreativ boost! Du får målar en egen tavla och självklart guidar jag dig genom processen. Om du vill kan vi ha ett gemensamt tema för kvällen utifrån det som känns aktuellt för ditt gäng. Vi släpper taget om krav på prestation och perfektion och skapar fritt från hjärtat. En underbart kreativ AW med goa färger & former tillsammans med bästa gänget och gott att dricka i glasen! Test och se! Detta kanske leder dig till nya kreativa insikter både i konsten och livet!

Så här går kan det gå till:

  • Samla dina vänner hemma eller i en lokal där ni kan vara kreativa och måla. Ni behöver fixa målarmaterialet själva men gör det enkelt! Behöver ni tips på material så hjälper jag gärna till.
  • Ni laddar upp med favoritdryck & snacks!
  • Jag håller i en kreativ workshop på zoom ca 1-1,5 timme utifrån tema ni valt, annars improviserar jag när jag träffar er.
  • Under lättsamma former skapar du din målning. Jag guidar er genom målarprocessen och stöttar er till att hitta er inre kreativitet.
Varukorg