Min kärlek till måleriet!

Varför är måleriet så viktigt för mig?

Min starka passion till färg är det som lockar fram min kärlek för att måla. Färg har en stark koppling till våra känslor så att jag väljer att måla intuitivt är ingen slump. Det är mitt sätt att uttrycka mig. Jag är en känslomänniska! Jag är så tacksam att jag har nära till mina känslor och att jag har ett underbart och hjälpsamt sätt att uttrycka dem genom mitt intuitiva måleri & min konst.

Jag vill inspirera och stödja fler till att våga måla, hitta sitt sätt att utrycka sig på och hitta sin skaparkraft! Intuitivt måleri handlar inte om att lära sig att måla perfekt…snarare tvärtom…att inte måla perfekt! Att hitta sitt eget sätt att bli sitt bästa jag och därmed bli mer kreativ och närvarande i sitt liv. 

Det handlar om att släppa taget om kraven på perfektion och prestation. Mina Intuitiva målarkurser upplevs ofta som mer än en vanlig målarkurs. Det är en kurs där du kommer i kontakt med dina känslor, dina behov och din längtan. Intuitivt måleri är kurs i att måla, mindfulness, självmedkänsla samt en kurs för att upptäcka och utveckla din inre kreativitet och skaparkraft både i konsten & livet.

Varukorg