Konst till ditt hem – köp konst online! Konst ska sprida glädje & kärlek i ditt hem!

Hur vet man vad man ska köpa för konst när det finns så mycket att välja på idag. Utbudet är stort och valen många. När vi börjar söka på nätet så finns det så galet mycket fint att välja på eller hur?

Det viktigaste är att Du tycker om målningen, att den talar till ditt hjärta. Tänk att du ska bli glad över att se den och umgås med den varje dag i ditt hem! Vad är viktigt för dig att omge dig med för typ av konst? Vad behöver du just nu i ditt liv? Det är mycket viktigare än att målningen ska passa in i stil och färgmässigt, om du frågar mig. Visst vill man att det ska kännas rätt och passa men ibland kan det vara just att det inte är så perfekt med allt annat som gör det där lilla extra till ditt hem. Så mitt råd är att följ ditt hjärta mer än vad som stilmässigt passar så blir det rätt i ditt hem och i ditt hjärta!
Konst ska sprida glädje och kärlek!

Denna målning påbörjades på en live workshop på Krusenstiernska gården förra sommaren och blev klar ikväll.
Titeln är: Kärlekshjärtas ö.
För mig handlar den om att hitta hem till sin egen ö – sitt hjärta- att hitta hem. Jag fullkomligt älskar färgerna och hoppas att även du får en fin känsla och att den väcker något hos dig.
Att måla gör mig lycklig och hel som människa.
Är du nyfiken på fler av mina målningar och kanske rent av vill kolla in vilka som just nu finns i webbutiken kan du kika här:

Önskar dig nu en härlig helg fina kreativa vänner!

Varukorg