Vedic art kurs i ateljé CREVIA i Läckeby, nära Kalmar

Bästa kursen för dig som vill utvecklas i ditt måleri och på ett personligt plan!

Vad säger tidigare kursdeltagare?
“En Vedic Art utbildning som gett så otroligt mycket både i livet och målningen! Tack bästa Ulrica för ditt tålamod, generositet och tillit! Jag uppskattade friheten i arbetet och möjligheten att ta till mig de 17 principerna i min egen takt och på mitt eget sätt.”

“Kursen motiverade mig, som inte målat tidigare, till att våga prova och utforska utan att ha tillgång till tekniker eller erfarenhet. Det var en lugn tillåtande öppen atmosfär. En fin ateljé. Jag kände mig väl omhändertagen. Metoden gav en reflekterande och filosofiskt sätt att se på skapandet och skapandeprocessen. En friare känsla relaterat till målningen. Stort tack för nya perspektiv på principerna och framförallt möjligheten att få reflektera tillsammans med dig om stort och smått! Det bär jag med mig mest av allt. Vilken lyx! “

“Varje gång jag “utsätts” för principerna får jag nya tankar om hur tätt skapandet och livet hänger ihop. Den tillåtande stämningen hemma hos dig och i ateljén skapar verkligen en så god miljö för detta! Miljön är underbar liksom fikat! Så skönt med en liten grupp. Jag kände mig trygg här. Kommer gärna tillbaka igen! Har lärt mig mycket nytt!”

Hoppas du vill vara med på någon av årets Vedic art kurser här i ateljé CREVIA i Läckeby, 1,5 mil norr om Kalmar. Om du behöver boende och vill få information så hör av dig så skickar jag mer information.

Varukorg