Konstutställning på Juste Gallery på söder i Stockholm 21-23 juli!

Det blir en utställning med mycket färg och jag vill bjuda in dig till fina samtal om konsten & livet!

Jag ser mig själv som livskonstnär, inspiratör och kreativ coach!
Jag har alltid älskat att skapa. Att måla är för mig en så självklar del i livet. Att få bli uppslukad av alla färger, att ge utlopp för ”alla mina känslor”, hitta mitt sanna jag, att vara närvarande med mig själv, att känna inre frid och lugn samtidigt som livsenergin sprudlar i min kropp & själ. Att måla är att ta hand om mig själv och en form av självläkning.

Att nyfiket och lekfullt undersöka vad jag gillar och inte gillar ger en frihet som hjälper mig i måleriet och i livet. Jag kallar detta ett intuitivt sätt att måla. När jag arbetat intuitivt blir mina känslor min kompass. Måleriet hjälper mig att vara i stunden och då släpper jag taget om allt! Jag lyssnar inåt. Vad vill komma fram? Mina målningar bär oftast på en berättelse eller budskap som gör min målarprocess så spännande.

Min inspiration till att måla finner jag i själva livet, mina känslor, möten med människor och naturen.  Jag älskar färg, mycket färg och jag har alltid haft en stor dragning till 50- och 60 talet. Mina resor till Indien ligger mig väldigt varmt om hjärtat och inspirerar mig i måleriet. 
Jag har svårt att begränsa mig! Jag ser magi och möjligheter över allt! 

Utställning heter KONSTEN att LEVA eftersom det för mig är så självklart att livet och konsten är sammanflätat och hör ihop.

Alla har vi den kunskap som vi behöver inom oss för att kunna skapa vårt eget magiska liv och vår unika konst. Alla våra erfarenheter och minnen, vår längtan och våra drömmar går att upptäcka i målningarna som skapats av oss. Konsten berättar för oss vilka vi är, vad vi tänker och känner. Den vill berätta något för oss om livet. När du tittar på konst möter du dig själv! Och där finns både ljus och mörker! Men du kan alltid själv välja det du vill fokusera på i ditt liv!

Det är lätt att emellanåt hamna i obalans oavsett om det är sjukdom, livskris, stress eller något annat som påverkar oss. Då kan kreativitet och skapande hjälpa oss att återfå balans och livsenergi. När orden inte räcker till kan färgen som appliceras på målarduken hjälpa oss att ge uttryck för det vi känner och upplever i livet. Att måla ger nya insikter om oss själv och bidrar till vår personliga utveckling. Vi får kontakt med vårt inre, vårt sanna jag vilket hjälper oss att se vad som är viktigt i våra liv och bidra till att vi hittar nya lösningar i vardagen. Att skapa är att vara naturligt närvarande i nuet, mindful. Skapandet väcker nyfikenhet och gör oss modiga vilket stärker oss och får oss att blomma ut. 

Gör mer av det du älskar i både konsten och livet!
Det vi fokuserar på växer och tar plats!

Vore så fint att få mötas på Juste Gallery den 21-23 juli!
Varmaste hälsningar
Ulrica

Varukorg