Mindful art journaling – en härlig kurs för att ta hand om dig själv!

Mindful art journaling är en kurs där du får möjligheten att rikta ditt fokus in till dig själv Här och Nu! Väck din skaparlust till liv & öka ditt kreativa självförtroende! 

En härlig dag som kommer varvas med mindfulness och måleri! Vi riktar fokus inåt och ger oss tid för reflektion och skapande i vår egen takt. Vi kommer prova olika mindfulart övningar och skapa utifrån olika teman under dagen som hjälp i den kreativa processen. 

Du kommer få skapa din egen art journal/konstbok utifrån din egna kreativa process som du sedan kommer kunna fortsätta måla och skriva i. Du gör på ditt sätt utifrån inspiration och lust!

Mindful Art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta. En bok där du kravlöst och lekfullt kan målar och skriva. 

Art journaling ger möjligheten att kravlöst utforska och utveckla ditt skapande. Vad du gillar? Vad du inte gillar? Att vara i det lilla formatet ger stora möjligheter att utvecklas i både konsten och livet.

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby
Datum: 16/7 kl 15-19
Vad ingår: Allt material och lyxig fika ingår
Investering: 850 kr
Tänk på att ha kläder du kan måla i.

Antal deltagare: max 4 personer
Anmälningsavgiften är 300kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Anmälan är bindande och du återfår inte anmälningsavgiften vid förhinder att delta.
Resterande 550 kr betalas vid kurstillfället.

Varmt välkommen
Ulrica

Varukorg