Välkomnar 2023 med en kreativ nyårsceremoni!

Varje år gör jag en kreativ Nyårscermoni där jag tackar för det som varit bra under året som varit och målar in mina önskningar, drömmar och min intention för det nya året i en målning. Inleder med att landa på yogamattan för en stunds meditation med rökelser, ljus och val av det orakelkort som ska inspirera mig på det nya året. Jag gör iordning min målarplats och förberedde mig genom att plocka ut ord, papper, tidningsurklipp och annat inspirerande material som ni ser kan så på en av bilderna nedan.

Årets ledord är KÄRLEKSFULL!
Jag valde detta ord som inspiration att under 2023 fokusera på kärleksfulla handlingar och kärleksfull vänlighet. I mötet med människor i både mitt arbete som arbetsterapeut och kursledare coachar och uppmuntrar jag till att ta hand om sig själv, att välja det man mår bra av och göra mer av det samt välja bort det som inte är hjälpsamt på livsvägen ♥️ Så detta ska bli ett år då jag ska uppmuntra mig själv lite mer medvetet att göra precis så! Att rikta kärleksfull vänlighet mot mig själv. Det betyder att jag ska välja att göra saker som jag mår bra av från djupet av mitt hjärta. Att stödja mig och mitt välbefinnande på ett positivt sätt hela året. Att ta hand om min kropp & min själ på bästa sätt utan att döma och värdera. Att på ett respektfullt och vänligt sätt möta mig själv både i goda och dåliga stunder.

Jag tror att när vi väljer att vara kärleksfull mot oss själva kommer det sprida sig ut till universum och till oss ALLA ♥️

Ser fram emot många härliga kreativa & kärleksfulla stunder år 2023!
Allt gott till Er mina fina kreativa vänner 🦋

Varukorg