Intuitivt måleri kurser i Läckeby lite norr om Kalmar. Låt 2023 bli ditt kreativa år!

Investera i dig själv!
Låt 2023 bli ditt kreativa år där du stannar upp och lyssnar inåt. In till ditt hjärtas röst ❤️

Det Intuitiva måleriet handlar om att ge sig själv tid och utrymme och måla från ditt hjärta! Vi uttrycker vårt innersta med färg, form och struktur utifrån våra erfarenheter, nuet och vad vi längtar och drömmer om i framtiden.

I det Intuitiva måleriet släpper vi på krav och föreställningar och bjuder in leken och nyfikenheten!

❤️ På kvällskursen får du ta del av hela min 4 -stegs metod för att ta dig från uppstart till färdig målning på ditt egna unika sätt. Jag ger dig förutsättningar och guidar och du har en egen magisk resa framför dig!

❤️ Introduktionskursen 4 tim är för dig som vill ge dig själv en kreativ boost och testa på att måla intuitivt! En lyxdag i färger och formas magiska värld och med gofika såklart!

❤️ Gelliplate kursen är för dig som längtar efter att kunna skapa egna unika tryck som de sedan kan använda på många kreativa sätt! Varnar dock för att trycka med gelliplate kan vara beroendeframkallande!

❤️ Art journaling kursen är fantastisk för dig som längtar efter att skapa lite mer regelbundet och där du kanske inte har möjligheter till en målarplats i ditt hem. Här får du skapa i det lilla formatet och det gör att du växer och utvecklas i din kreativitet både i konsten och livet.

❤️ Ungdomskursen i Intuitivt måleri är för dig som älskar att måla och vill hitta din egen stil och tro på dig själv! Du får ta del av hela min 4 -stegsmetod som kommer hjälpa dig att ta dig från uppstart till en färdig målning på ett kravlöst och roligt sätt. Vi fokuserar mer på målarprocessen än på resultatet.

Varukorg