ALLA hjärtans dag! Ge dig själv den gåva du behöver just nu!

Snart är det ALLA hjärtans dag! Alla hjärtans dag eller Valentins dag är en temadag som firas den 14 februari då man brukar uppvakta någon man gillar extra mycket. Vårt moderna firande av alla hjärtans dag är inspirerat av amerikansk sed, den s.k. Valentines Day, men har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England och i en vårfest med rötter i antiken.

För mig är detta inte bara en dag i romantikens tecken utan kanske mer och ännu viktigare en dag som ska fyllas med KÄRLEK till ALLA, oss själva och alla andra levande varelser på jorden och i universum. ALLAs dag i KÄRLEKENS tecken! ALLAs rätt till KÄRLEK!

Så visa dig själv kärlek och omtanke! Fyll ditt hjärta med kärlek till dig själv och andra! Gör kärleksfulla handlingar i både det lilla och stora! Så de frö som du vill ska växa i ditt liv! Vill du ha in mer kreativitet i ditt liv så är det nu en fin tid att ge dig själv tid och möjligheter för just detta. Det kan betyda att du i ditt hem skapar din egna kreativ plats som inspirerar dig att hålla kreativiteten igång i din vardag. Eller så kan det betyda att det nu är dags att gå en kurs du har varit nyfiken på eller längtat efter. Oavsett om det är något litet eller stort så ta det steg som du längtar efter i både i konsten och i ditt liv! Det är dags! Vi är alla födda med en kreativ förmåga inom oss! Det är nu dags att låta den blomma ut! Fyll ditt hjärta med kärlek och sprid den ut i världen! Följ ditt hjärta!

Kärleksfulla hälsningar
Ulrica

Varukorg