Få igång din energi! Börja skapa!

Ibland får jag inget gjort! Jag fastnar i att inhämta massa härlig inspiration från olika kanaler på sociala medier. Det är härligt med inspiration men det kan också leda till att jag fastnar där med telefonen i soffan med en kaffe och gosig filt. Absolut en mysig stund och massa idéer dyker upp. Jag skriver på lappar som jag sedan har lite överallt med alla tankar och idéer! Men det är så lätt att fastna där i min hjärna! i alla idéer utan att få nått gjort. Känner ni igen er?
Tiden bara flyger iväg och jag ställer mig frågan vad hade hänt om jag istället själv bara tog mig en egen kreativ stund och målade?

Idag gav jag mig själv egentid att måla! Oj vilken härlig energi det ger! Känner mig alldeles glad och nöjd med min dag. Det är så viktigt att vi ser till att vi får denna tid med oss själva och börjar göra, börjar skapa! Det är de handlingar vi gör som gör skillnad inte tankarna! Så kära kreativa vänner sätt igång! Det är tid NU för kreativitet och go energi! Ta plats och stråla du kära soul sister!

Kanske är det dags för mig att skapa en Ny kollektion! Soul sister! Det är ofta en feminin känsla i min konst så kanske ska jag tillåta mig att expandera och stråla i denna känsla ännu mer? Vad tror ni?

Varukorg